Tot i que el bloc resta en construcció, segueix sent operatiu, per tant el podeu utilitzar com sempre. No obstant el disseny pot anar variant durant els propers dies..
Referent als mapes, aquests ja tornen a funcionar com de costum, i ja s'ha habilitat un calendari de guàrdies...




SIMULACRE D'INCENDI

El proper dilluns dia 22 de juny, hi haurà un simulacre d’incendi a Castellbisbal.. Aquest pretendrà emular el gran incendi que varem tenir el 2005.

Serà un simulacre amb tota regla, vindran ADF’s de tota la comarca i diverses dotacions de bombers. Al igual que l’incendi que hi va haver el 2005, el foc d’aquest simulacre tindrà el seu inici a la carretera de l’estació. Així doncs, el dilluns en qüestió, caldrà que estiguem enganxats al busca, que sobre les 4 de la tarda començarà a pitar desesperadament (esperem que per primer cop a la temporada).

Convé recordar el protocol (si se li pot dir així) que cal seguir.

1- S’han d’establir els caps de colla. N’hi haurà un per vehicle, i serà la persona que tingui més experiència
2- Haurem de comunicar l’inici de sortida a Torreferrusa o Control Vallès, perquè se’ns activi l’assegurança tot indicant l’ADF a la que pertanyem, els números de carnet i els vehicles que surten (Recordem que el Defender és el Castellbisbal-401 i l’Egipci és el Castellbisbal-201).

També és imprescindible que agafem emissores de 150(per comunicar-nos amb les ADF’s de la comarca) i emissores de 80 (per comunicar-nos entre nosaltres). Pel que fa a les emissores de 150 noves, han d’estar sempre al canal de la mata, que és el 015 o el 016.

Així doncs, “dicho lo dicho”, comença a ser hora que comprovem que tenim tot el material(tant a nivell individual, com a nivell col•lectiu) a punt per fer sortides.