Tot i que el bloc resta en construcció, segueix sent operatiu, per tant el podeu utilitzar com sempre. No obstant el disseny pot anar variant durant els propers dies..
Referent als mapes, aquests ja tornen a funcionar com de costum, i ja s'ha habilitat un calendari de guàrdies...




Àrea restringida de l’ADF

A petició d’alguns voluntaris i amb la intenció d’oferir més seguretat pel que fa a temes interns de l’ADF, he inclòs una àrea restringida al web on només hi tindràn accès els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal de Castellbisbal.
Ens serà útil per publicar informacions a la web que no ens interessa fer-les públiques del tot, com per exemple els calendaris per fer les guàrdies de vigilància a l’estiu (que és una cosa que només interessa als voluntaris i en la que només ens interessa que s’inscriguin voluntaris)

Podem accedir a l’àrea restringida fent click on posa “zona voluntaris” del menú que hi ha dalt. Per acabar-hi d’entrar caldrà clicar al text on diu: “Clicar aquí per desencriptar l’àrea restringida “ Ens demanarà una contrasenya que només els membres de l’ADF tenim i que s’ha enviat al nostre correu personal.

Espero que sigui d’utilitat. I per qualsevol dubte o suggerència recordeu que us podeu adreçar a adfcastellbisbal@gmail.com