Tot i que el bloc resta en construcció, segueix sent operatiu, per tant el podeu utilitzar com sempre. No obstant el disseny pot anar variant durant els propers dies..
Referent als mapes, aquests ja tornen a funcionar com de costum, i ja s'ha habilitat un calendari de guàrdies...




ADF activada a causa de la neu

El dilluns 8 de març a les 9 del matí va començar un dia dur per l'ADF, que s’acabava d’activar com a conseqüència a la forta nevada que estava caient.
En la primera de les reunions que es varem celebrar acompanyats de la policia local, tècnics de l’ajuntament i voluntaris protecció civil ja es va deixar entreveure que la cosa aniria per llarg. Al llarg del matí es va fer ruta per tal de treure cotxes encallats al gel amb la finalitat d’evitar el col•lapse de les diferents vies del nostre terme.
Ben dinat, la cosa es va complicar: La intensitat de la nevada acompanyada del fort vent, van fer que les incidències es multipliquessin fins al punt que dos dels voluntaris haguessin de portar el seu 4x4 particular per a fer front a les mateixes. Com a resum de les tasques dutes a terme podem dir: Retirada de cotxes, furgonetes, camions i autobusos encallats, talla d’arbres caiguts i transport de gent aïllada a l’estació, entre d’altres.

Pel que fa al matí de dimarts, es va fer reconeixement de l’estat dels carrers de les diferents urbanitzacions i es va procedir a la tala d’alguns arbres caiguts.

És interessat remarcar que durant el matí del dilluns es va socórrer a un vehicle encallat i que el seu propietari ens ha enviat un correu electrònic donant-nos les gràcies per ajudar-lo i pel servei que fem a la comunitat de manera desinteressada. Mostres d’agraïment sempre encoratgen a seguir endavant.