Tot i que el bloc resta en construcció, segueix sent operatiu, per tant el podeu utilitzar com sempre. No obstant el disseny pot anar variant durant els propers dies..
Referent als mapes, aquests ja tornen a funcionar com de costum, i ja s'ha habilitat un calendari de guàrdies...




COMENÇA LA CAMPANYA DE FOCS FORESTALS

Entre el 15 de març i el 15 d'octubre queda prohibit fer foc en els terrenys forestals

Fins el 15 d'octubre queda prohibit fer foc en els terrenys forestals de Catalunya a fi d'evitar possibles incendis. El Decret, aprovat per la Generalitat, estableix que només es podrà fer foc en els terrenys forestals si previament el Departament de Medi Ambient de la Generalitat, a través del cos d'agents rurals, ha donat permís per fer cremes controlades.


El Decret 64/1995, de 7 de març, estableix les següents mesures de prevenció d´incendis:


◦Totes les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals de Catalunya definits en l´article 2 de la Llei 6/1988, de 30 de març, comprès entre el 16 d´octubre i el 14 de març, ho hauran de comunicar prèviament. Es manté la prohibició de realitzar foc entre el 15 de març i el 15 d´octubre, excepte si hi ha permís per part del Departament de Medi Ambient, a través del cos d´agents rurals.


◦La comunicació es pot presentar a les oficines:


•Del cos d´agents rurals.

•A l´ajuntament on es trobi situat el terreny forestal.

•Al consell comarcal corresponent.

•A les delegacions territorials del Departament de Medi Ambient.



◦La comunicació es pot fer individualment o col.lectivament en cas que es tracti de cremes relacionades amb activitats agràries o forestals.


◦No obstant això, en cas que la previsió de risc d´incendi sigui alta, el Departament de Medi Ambient ho comunicarà als ajuntaments.